Primii călători pe noua cursă Motru-Craiova

Chiar dacă mulţi dintre motreni nu mai sperau ca trenul să fie pus pe şine pe ruta Motru-Strehaia-Craiova, minunea s-a întâmplat ieri de dimineaţă. Trenul a sosit punctual la ora 6.27 în Gara Motru, după care la ora 7 a plecat înapoi spre Craiova.

Trenul a plecat mai mult gol, asta pentru mulţi nu au aflat de faptul că trenul va circula de aici încolo pe această rută. „A venit trenul aşa cum am fost anunţaţi, însă au fost numai circa 15 călători. Mulţi nu ştiau că a fost reintrodus trenul pe această rută. Ştiu că a fost şi doamna deputat Camelia Khraibani la gară, la prima cursă”, a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

Chiar dacă nu este vorba de Hyperion, trenul electric construit de compania Softronic din Craiova, şi această garnitură se prezintă destul de bine. Este aproape la fel de colorată şi modernă, chiar dacă este un tren clasic.

Trenul are începând din această săptămână următorul program: Plecarea de la Craiova se va face la ora 4.30, sosirea la Motru fiind la ora 6.27. Plecarea din Motru va fi la ora 7.00 şi va ajunge la Craiova la 9.04. A doua cursă porneşte tot din Craiova la ora 16.32 şi ajunge la Motru la 18.29. Va pleca din Motru la 18.55 şi ajunge în Craiova la ora 20.57.

Preţul unui bilet pe traseul Motru – Craiova este de 10 lei.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: