Au început lucrările la acoperişul de la Ambulanţă

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj s-a transformat în şantier. Au început lucrările pentru schimbarea acoperişului. Se pare că din această toamnă, angajaţii de la Salvare nu vor mai fi plouaţi în instituţie, aşa cum se întâmpla până acum. Lucrările trebuie terminate până la sfârşitul lunii octombrie.

După ce ani de zile angajaţii de la Salvare au făcut slalom printre picăturile de ploaie care cădeau din tavan, acele perioade vor rămâne doar o amintire. Deja au început lucrările la reabilitarea acoperişului de la ambulanţă. Investiţia costă 135.000 de mii de lei cu bani din bugetul de la Salvare. De lucrări se ocupă o firmă din comuna Drăguţeşti care a câştigat licitaţia la care au participat şapte societăţi comerciale. Acoperişul trebuie să fie gata până la sfârşitul lunii octombrie. „Noi credem că lucrările se vor termina mult mai repede. Deja de o suprafaţă de 60% au început lucrările şi dacă sunt gata până la sfârşitul acestei luni, ar mai rămâne 40 % care în mod sigur vor fi gata la timp sau chiar mai devreme. Sunt mulţumit de ce s-a făcut până acum“, spune Marian Niculescu.

Aceasta este prima realizare a lui Marian Niculescu şi a fost unul din obiectivele pe care şi le-a propus atunci când a ajuns la conducerea salvării. 

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: