Au început lucrările la căminul de sticlă din Bustuchin

Primăria comunei Bustuchin a demarat lucrările la una din cele mai moderne investiții realizate vreodată în comună. Este vorba de căminul cultural pe care primăria îl construiește lângă actuala grădiniță cu program prelungit şi presupune o construcţie cu un etaj realizată în întregime din sticlă. Valoarea investiției este de 1,4 milioane lei, anunță autoritățile locale din Bustuchin.

Căminul cultural din sticlă ce va fi construit în comuna Bustuchin începe să prindă contur. Autoritățile locale au anunțat că o firmă din Craiova a câștigat licitația electronică și a demarat deja lucrările. „Firma care a câștigat licitația a demarat deja lucrările, este o investiție importantă pentru comunitate realizată în întregime din fonduri de la bugetul local și sponsorizări. Pentru această investiție voi face chiar și un credit bancar, dar nu-mi este frică, este al cincilea credit pe care îl fac de când sunt primar”, a spus primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

Termenul de execuție al lucrării este de doi ani, însă autoritățile locale speră să termine investiția mai devreme. Căminul cultural din Bustuchin va avea mai multe săli de spectacole şi săli de pregătire a elevilor talentaţi din comună. ”Vor avea un spaţiu propice unde să se pregătească pentru competiţiile sportive, muzicale sau altele. O să mai avem o bibliotecă, o sală de lectură şi un muzeu cu peste 200 de articole vechi descoperite pe raza localităţii. Sălile de pregătire vor avea acces la internet, plasme, tot ce este nevoie pentru că avem foarte mulţi copii talentaţi în comună şi este timpul să-i punem în valoare. Am observat şi un interes mai mare din partea părinţilor, cred că au înţeles că cea mai bună investiţie este cea pe care o faci în copilul tău”, a declarat primarul Ion Ciocea. Căminul cultural din sticlă costă 1,4 milioane de lei.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: