Oraşul Rovinari, în plin proces de modernizare

Autorităţile locale din Rovinari au demarat la nivelul oraşului o serie de lucrări de modernizare. În această perioadă trotuarele aferente mai multor străzi din oraş sunt înfrumuseţate cu pavele colorate, iar în unele zone administraţia locală a dispus şi extinderea iluminatului public prin montarea de stâlpi de iluminat pietonal.

Vechile pavele de pe trotuarele din oraşul Rovinari vor fi schimbate în următoarea perioadă. Autorităţile locale au alocat sumele necesare pentru montarea de noi pavimente în multe zone din oraş. Viceprimarul din Rovinari, Laurenţiu Chivu, a precizat unde se lucrează pentru modernizarea trotuarelor. „Având în vedere că se modernizează intrarea în oraşul Rovinari, plus că la sfârşitul lunii iulie vor fi demarate şi lucrările de realizare a supermarketului Penny, se vor continua investiţiile pe strada Termocentralei, şi aici mă refer la zona pietonală, de la blocul S2 până la blocul S6. Se va moderniza cu pavele trotuarul din faţa blocurilor. Mai sunt şi alte zone ce vor fi modernizate în această perioadă. La blocul P7, în faţa blocului se va veni cu un strat de pavele colorate, acolo nu a fost făcută modernizare. Se lucrează acum la blocurile P10, P12, la intrările în scară, se lucrează la blocul C7 la intrarea în spatele blocului, la aleea din spatele şi în faţa blocului B2, tot cu pavele, la blocul G1, E1. La intrarea în clubul Elevilor am pus de asemenea pavele. O parte din pavelele care se vor scoate şi sunt bune se vor monta în alte zone ale oraşului, iar cele care sunt sparte vor fi depozitate la sediul societăţii Apă Canal Salubritate”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

De asemenea, primăria Rovinari a extins şi sistemul de iluminat în oraş. Recent au fost montaţi 7 stâlpi de iluminat pietonal în zona blocurilor G10, G11 şi G12.  

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: