Au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe timp de noapte. Prima amendă din Gorj!

Luni seară, la ora 22.00, au intrat în vigoare restricțiile privind deplasarea pe timpul nopții. Cei surprinși pe stradă ori în trafic trebuie să aibă asupra lor o adeverință de la angajator ori declarație pe propria răspundere. În special, doar cei care lucrează pe timp de noapte ori o urgență medicală mai pot ieși din case după ora 22.00.

Sute de polițiști, jandarmi și polițiști locali au ieșit în stradă și au făcut razii. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta numai la Târgu Jiu. Toți șoferii au fost întrebați de unde vin și unde merg. Cei mai mulți se întorceau de la serviciu ori urmau să intre în schimbul trei. Și mulți dintre ei aveau deja adeverințe de la angajatori ori declarații pe propria răspundere ca să justifice ieșirea din casă.

Alții au avut parte de ghinion. Un tânăr s-a ales cu amendă în valoare de 100 de lei pentru că nu a avut un motiv întemeiat să iasă din casă și nici nu a avut un document justificativ pe care să-l prezinte polițiștilor. Acesta a explicat că a fost la cumpărături, dar oamenii legii nu s-au lăsat înduplecați. Așa că i-au dat prima sancțiune odată cu aplicarea noilor restricții pe timp de noapte.

Acțiunea va continua până marți dimineața, la ora 6, și se va relua în fiecare noapte de acum înainte, au avertizat oamenii legii.

Galerie foto



Vizualizări: 8,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: