Au pierdut confruntarea cu Steaua București!

CSM Târgu Jiu 2, echipa de baschet care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin, a pierdut partida disputată pe teren propriu, contra liderului CSA Steaua București, scor 53-105. Meciul disputat la Târgu Jiu, duminică seară, a contat pentru etapa a 8-a din Liga 1.

Baschetbaliștii pregătiți de Adrian Roșu au avut parte în această etapă de cel mai puternic adversar din Grupa A, CSA Steaua București. Gruparea militară a venit la Târgu Jiu din postura de lider în Grupa A, cu victorii pe linie și cu obiectivul clar de a promova în Liga Națională.

Steaua și-a confirmat statul de favorită la promovare și s-a impus în toate cele 4 secvențe ale meciului. În ciuda eșecului, Adrian Roșu consideră că echipa sa a jucat mai bine decât a făcut-o etapa trecută, la Timișoara. Roșu speră ca elevii săi să treacă rapid peste această perioadă mai puțin bună pe care o traversează echipa.

”Culmea, în ciuda rezultatului, a fost un meci mult mai bun decât cel de la Timișoara. Dar lipsa concentrării a fost prezentă și azi. Muncim în continuare și încercăm să ieșim din acest impas cât mai curând”, a spus, pentru csmtargujiu.ro,  antrenorul Adrian Roșu.

În partida disputată duminică cel mai bun om al gorjenilor a fost Adrian Vaida, care a reușit să înscrie 14 puncte.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 10p, Rareș Duca 4p, Alexandru Berca 7p, Albert Câdu 2p, Robert Paliciuc 2p, George Răzvan Pavel 2p, Rareș Ungureanu 5p, Adrian Vaida 14p, Mihai Filip 2p, Flavius Toropu 2p, Alexandru Mitu 3p. Antrenor: Adrian Roșu.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: