Aur la memorialul  Paolo D'Aloja pentru Denisa Tîlvescu

Canotoarea Denisa Tîlvescu a făcut parte din echipa de dublu rame la Memorialul  Paolo D'Aloja din Italia, la care a luat medalia de aur alături de canotoarea Ioana Vrînceanu. Sportiva din Gorj face parte din Lotul Olimpic al României care s-a aflat pentru trei luni în cantonament în Italia.

Seria rezultatelor bune, la început de an preolimpic, pentru loturile olimpice de canotaj ale României a continuat în week-end cu încă 7 trofee şi medalii de aur pentru canotoarele și canotorii români care au luat parte la Regata Internațională ”Memorialul  Paolo D'Aloja”. Printre aceştia s-a numărat şi sportiva din Gorj, Denisa Tîlvescu, care a făcut parte din echipa de dublu rame,alături de Ioana Vrînceanu,  cu timpul de 07:32:37.

Duminică, la Piediluco (Umbria), Italia, s-a încheiat cantonamentul de trei luni al loturilor olimpice de canotaj ale României. Finalul acestui important stagiu de pregătire a fost marcat de participarea la o puternică regată internațională, Memorialul  Paolo D'Aloja, care, prin victoriile și numeroasele medalii obținute de sportivii români, a arătat că lotul olimpic este  pe drumul cel bun în anul preolimpic 2019.  

Loturile olimpice au revenit luni în România, şi vor participa, pe 17 și 18 aprilie, la Campionatul Național de fond (6000 m) de la Timișoara, prima întrecere internă pe apă a anului. Următoarea competiţie internaţională, pentru loturile olimpice, va fi Campionatul European de seniori de la Lucerna (Elveția).

Vizualizări: 495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: