Aurel Popescu şi Matei Nădrag, viceprimari la Târgu Jiu

Matei Nădrag (PNL) şi Aurel Popescu (PSD) vor fi noii viceprimari ai municipiului Târgu Jiu. Anunţul a fost făcut ieri de primarul reales Florin Cârciumaru. Acesta a mai spus că Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD-ului va fi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Cel mai probabil, a doua funcţie de vicepreşedinte îi va reveni lui Victor Banţa de la PNL.

Florin Cârciumaru, primarul reales de târgujieni pentru a patra oară, a anunțat ieri cine va înlocui pe Roman Bărbuți și Gabriel Sanda. Protocolul cu PSD le-a adus și peneliștilor un post de viceprimar, care va fi ocupat de Matei Nădrag. ”La nivel de primărie, după validare eu o să vin în fața consiliului local cu propunerea pentru domnul Matei Nădrag din partea PNL-ului și cu propunerea pentru Aurel Popescu din partea PSD-ului. Un viceprimar va fi din partea PNL-ului și unul din partea PSD-ului pentru că asta a fost înțelegerea. De-a lungul anilor, indiferent unde m-am aflat în actul de conducere, am reușit să fac echipă bună cu toți colaboratorii mei. Sunt sigur că voi face echipă bună și cu domnul Matei Nădrag și cu domnul Aurel Popescu”, spune Florin Cârciumaru. Edilul a explicat ce îl recomandă pe Aurel Popescu pentru acest post. ”O experiență într-o uzină bine organizată, cum a fost MIRFO și analizând activitatea desfășurată în mediul de afaceri rezultă că are calitățile necesare pentru a ocupa un post de viceprimar la Primăria Municipiului Târgu Jiu”, menționează Cârciumaru. Subinginerul Aurel Popescu declară că se înțelege bine cu Matei Nădrag.

”Mă simt bine și în același timp simt provocarea ce ni se ivește. Am lucrat înainte de 1989 într-un domeniu asemănător acelui în care a lucrat domnul primar. După 1990 am lucrat în sistemul privat și a fost o altă provocare pentru mine și după 22 de ani mi se deschide un alt orizont, este o altă provocare, este un nou început. Mă înțeleg  bine cu Matei Nădrag și a demonstrat-o și campania electorală în care am colaborat foarte bine”, este de părere viitorul viceprimar.

CONSILIUL LOCAL

La primăria municipiului Târgu Jiu USL-ul va avea 16 consilieri, PP-DD trei, iar PDL-ul doi consilieri. ”Sunt sigur că vom colabora și cu celelalte partide astfel încât consiliul local să formeze o echipă fără culoare politică, o echipă care să lucreze pentru binele orașului”, declară Florin Câciumaru.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: