Autocarul Naționalei României U21, implicat în accident!

După înfrângerea cu Albania U21, scor 2-3, naționala de tineret a României a avut probleme miercuri dimineață. Autocarul echipei naționale a fost implicat într-un acident rutier pe o autostradă din Albania dar nu a fost nimeni rănit.

„Tricolorii” antrenați de Daniel Pancu au plecat în această dimineață din Elbasan către capitala Tirana pentru a lua avionul spre București iar pe autostradă autocarul a fost implicat într-un accident. Niciunul dintre jucători nu a avut de suferit.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, accidentul a fost unul minor. În spatele autocarului s-a petrecut un accident, iar o mașină a ricoșat în autocarul României.

„A fost ceva minor. Nimic grav. Am plecat rapid de acolo. Am stat 20 de minute și după ne-am continuat drumul spre aeroport”, au transmis sursele celor de la GSP.

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a dat detalii despre accidentul „tricolorilor” mici. „Meciul s-a jucat la Elbasan, un oraș aflat la vreo oră și 30 de minute de capitală. Jucătorii și staff-ul erau în autocar, pe autostradă, în drum spre aeroport. Cică sunt mai multe mașini implicate, probabil a fost un carambol. Nu e nimeni rănit. Am înțeles că niște mașini au intrat în autocar. Nu am alte amănunte. Știu doar că sunt mai multe mașini implicate și nu e nimeni rănit”, a spus Stoichiță pentru Fanatik.

Autocarul nu a fost afectat de incident și a putut continua drumul. „Două mașini s-au lovit în spatele nostru și una a zgâriat autocarul nostru. A fost o frână puternică și atât. Nimeni nu a pățit nimic. Nici nu ne-am speriat. Nu aveam nici viteză pentru că eram la semafor”, a spus și selecționerul Daniel Pancu, pentru sursa citată.

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru Albania U21 - România U21

    PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

    FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanța), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

    MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanța), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Rareș Pop (UTA Arad), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Ovidiu Perianu (U Cluj), Marian Danciu (Universitatea Craiova)

    ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: