Autoritățile și societatea civilă caută soluții la problema violenței între copii

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a convocat o ședință cu reprezentanții instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale, cu tema ”Prevenirea și combaterea actelor de violență juvenilă”.

Scopul este identificarea unor măsuri concrete privind prevenirea și combaterea violenței în rândul minorilor cu aplicabilitate imediată pe plan local.

Întâlnirea va avea loc în data de 15.09.2020, ora 15.30, la Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu, fiind invitate: Instituția Prefectului Gorj, Primăria Târgu Jiu, DGASPC Gorj, ATOP Gorj, IPJ, IJJ, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Poliția Locală Târgu Jiu, Protoieria Târgu Jiu, Fundația SOS Copiii Gorjului, Asociația Copiii noștri de pretutindeni.

„În contextul extinderii în mod îngrijorător a cazurilor grave de delincvență juvenilă și a fenomenului de bullying în rândul minorilor, este necesară stabilirea unui Plan integrat de acțiune în care să fie conexate toate activitățile inițiate în acest sens de entitățile implicate. Concluziile acestui demers vor fi comunicate public în cel mai scurt timp iar măsurile adoptate vor fi extinse la nivelul județului Gorj“, a transmis Consiliul Județean Gorj într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: