Autoturism lovit de microbuz

În seara zilei de 11 martie a.c., orele 19:15, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DE 79, pe raza localităţi Vlăduleni, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că F.C.V., de 43 ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, din direcţia Bâlteni – Rovinari, la km 30+300, în timp ce efectua manevra de întoarcere, nu s-a asigurat corespunzător, autoturismul său fiind tamponat de un microbuz condus în aceeaşi direcţie, de către U.M., de 36 ani, din oraşul Rovinari.

Urmare a coliziunii dintre cele două autovehicule, F.C.M. şi doi pasageri din autoturismul condus de către acesta, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Rovinari pentru investigaţii medicale.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: