Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Avalanşă de evenimente culturale în martie

Agenda culturală a lunii martie este încărcată de evenimente dedicate femeii şi primăverii. După manifestările organizate săptămâna trecută, de Mărţişor, vor urma o serie de spectacole începând din aceste zile.

Astfel, pe data de 7 martie se va organiza un spectacol de muzică populară oferit gorjencelor. Evenimentul la care vor participa artiştii Ansamblului “Doina Gorjului” va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Tot pe data de 7 martie, va fi organizat şi un spectacol muzical-coregrafic la Cercul Militar. În data de 8 martie, la sediul Căminului Cultural din Cruşeţ va avea loc Festivalul folcloric “Mărţişoare pentru mama”. Pe data de 9 martie, la Bărbăteşti şi Cruşeţ se vor susţine spectacole intitulate “Gorjul tradiţional: Mucenicii- Lăuatul fetelor”. În perioada 12-30 martie se va desfăşura Festivalul portului şi dansului popular pentru tineret “Liviu Dafinescu”, ediţia a IX-a. Pe 14 martie va avea loc un concert-spectacol de folclor oferit la 7 ani de la înfiinţarea Ansamblului folcloric “Maria Lătăreţu”. Pe 15 martie va avea loc expoziţia de fotografie “Istoria unui simbol naţional – Coloana fără sfârşit”. Pentru a doua jumătate a lunii martie sunt programate alte evenimente culturale precum: “Salonul de primăvară al fotografiei de artă”, “Gorjul Tradiţional - Sărbătorile dealului la Runcu, “Târgul de ceramică şi seminţe de la Tismana”. Luna martie se va încheia cu a XIII-a ediţie a Festivalului de Teatru “Sabin Popescu”, care se desfăşura în perioada 29-31 martie, la Novaci.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: