Avansări în grad la IPJ Gorj

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, miercuri, 30 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a avut loc o şedinţă festivă la care au participat conducerea Inspectoratului, poliţişti şi domnul Alexandru BRATU, directorul Direcţiei Judeţene Gorj a Arhivelor Naţionale.

După ce au fost rostite alocuţiuni privind însemnătatea zilei de 1 Decembrie şi au fost trecute în revistă etapele istorice care au condus la înfăptuirea Marii Uniri din 1 Decembrie 1918, a avut loc festivitatea de avansare în grad.

Prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor, în conformitate cu prevederile legale, trei poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost avansaţi în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim.

Astfel, începând cu data de 1 decembrie a.c., au fost avansaţi în gradul profesional următor doi ofiţeri de poliţie şi un agent de poliţie, după cum urmează:

-    în gradul de comisar şef de poliţie, comisar BUCULEA ION, şef al Poliţiei oraşului Ţicleni şi comisar CIR CONSTANTIN, şef al Poliţiei oraşului Novaci;

-    în gradul de agent şef adjunct, agentul principal CEAUŞESCU MARIUS GABRIEL din cadrul Serviciului Criminalistic.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: