Peppy Dolce Vita merge în Italia, la EMF Masters Cup

Componenţii lotului echipei de old-boys  Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, formaţie care a câștigat în acest an Campionatul Național de Old Boys, organizat de Federația Română de Minifotbal, se va deplasa miercuri spre Italia pentru turneul final european al competiţiei. Peppy va reprezenta România  la competiţia europeană a cluburilor de old boys, EMF Masters Cup, în perioada  5 - 8 septembrie.

Echipa de minifotbal de old boys Peppy Dolce Vita  participă la competiţia continentală de Champions League rezervată sportivilor de peste 40 de ani, ce va avea loc la Rimini, în Italia, între 5 și 8 septembrie. Echipa este formată, în cea mai mare parte, din foști jucători ai echipei  Pandurii Târgu Jiu, printre care Mălăele, Amzucu, Trofin, Rădoi, Popete, Adi Popescu sau Dorin Hîrsu.

La finala de la Rimini ia parte cinci echipe din România, fiind o competiţie de tip open, organizată de Federaţia de Minifotbal Europeană în paralel cu competiţia de Champions League, unde România va fi reprezentată de două echipe. Este vorba de primele patru echipe care s-au clasat pe locurile fruntaşe la Campionatul Național de Minifotbal Old Boys, organizat de Federația de Minifotbal din România, la Drobeta Turnu Severin, dar şi o altă echipă care şi-a manifestat intenţia de a participa şi a fost acceptată.

Echipa din Târgu Jiu va susţine două jocuri în grupele EMF Masters Cup, care vor fi urmate de sferturile competiţiei, semifinale şi finale. Gorjenii sunt încrezători că vor face o figură frumoasă şi în Italia şi speră să ajungă cât mai sus în competiţia inter-cluburi, poate chiar la marele trofeu european.

Tragerea la sorţi a avut loc marţi, iar gorjenii şi-au aflat deja adversarii din grupe, fiind în aceiaşi grupă cu o altă formaţie din România  pe care au întâlnit-o şi în semifinalele de la Severin, Vulturii Dej, şi cu o echipă din Slovacia, Arsenal Galanta, care nu se află la prima participare la această competiţie.

La EMF Master Champions League de la Rimini, România are 5 echipe participante: Liriada Râşnov Braşov ,vicecampioană europeană în sezonul trecut, repartizată în prima urnă valorică, Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, campioană națională în 2019, Magic Tour Mary Iaşi şi Mav Glissando Timişoara, toate în cea de-a doua urnă valorică, precum și Vulturi Dej care a făcut parte din a treia urnă valorică.

Galerie foto



Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: