George Tudoran a reziliat contractul cu Rapid

Fostul golgheter de la Pandurii, George Tudoran, a reziliat la începutul acestei săptămâni contractul semnat în iarnă cu Rapid Bucureşti. Rapid a renunţat la dorinţa antrenorului Daniel Pancu la unul dintre jucătorii aduşi odată cu promovarea în Liga 2, motivul rezilierii fiind acela că nu a reuşit să îl convingă pe antrenor.

În ultima zi de transferuri, luni 2 septembrie, Rapid a anunţat că se desparte de fostul jucător de la Pandurii, George Tudoran, jucător căruia clubul giuleştean îi obţinuse semnătura încă de la începutul anului, din iarnă atunci când Rapid activa în Liga 3, iar mijlocaşul intrase în ultimele şase luni de contract cu Pandurii Târgu Jiu.

Contractul lui Tudoran cu Rapid a intrat în vigoare începând cu 1 iulie 2019 dar jucătorul doar a efectuat pregătirea cu Rapid pentru că antrenorul Daniel Pancu a renunţat la acesta înainte de a debuta noul sezon. 

Tehnicianul rapidist transmitea în urmă cu o săptămână că nu înţelege de ce clubul Rapid nu a anunţat plecarea lui Tudoran, cu toate că a renunţat la serviciile jucătorului după doar zece antrenamente. ”La George Tudoran am renunţat încă din perioada de pregătire, după două jocuri amicale şi după zece antrenamente. Nu ştiu de ce au întârziat cu anunţul. Decizia în cazul lui Tudoran o ştie tot clubul. Se antrena separat de mult timp, deci nu e nicio noutate”, a spus Pancu.

Marţi clubul Rapid  a anunţat că îi mulţumeşte lui George Tudoran şi i-a urat succes: ”După două cantonamente şi câteva jocuri amicale, Tudoran nu a reuşit să îl convingă pe antrenorul nostru, astfel încât ambele părţi au decis ca cel mai bine pentru jucătorul de 23 de ani este să evolueze la o altă echipă. Mult succes, George!”.

Mijlocaşul din Târgu Jiu a evoluat pentru Pandurii în ultimele două sezoane, marcând 14 goluri în 34 de partide. Tudoran a mai evoluat la giuleşteni în sezonul 2015 - 2016, când a bifat 30 de meciuri şi 3 goluri în tricoul alb-vişiniu.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: