Averea lui Gorun: „Un apartament, două maşini şi un credit”

Noul subprefect Horaţiu Gorun şi-a publicat declaraţia de avere pe pagina de Internet a instituţiei, fără ca din documentul respectiv să iasă în evidenţă lucruri deosebite. Astfel, acesta are în proprietate un apartament cumpărat cu 10 ani în urmă, o maşină Peugeot 206, veche de 8 ani, şi un Volvo fabricat în 2007. Gorun a vândut anul trecut un VW Passat cu 8500 de euro, subprefectul având în derulare un credit de 15.000 de euro, luat în 2007 pentru o perioadă de 10 ani.

Veniturile lui Horaţiu Gorun nu au fost unele deosebite, acesta încasând anul trecut, ca lector universitar la Universitatea Constantin Brâncuşi, circa 26.000 de lei, în timp ce, ca şef al Direcţiei Judeţene de Tineret, a avut venituri salariale de 15.000 de lei. Soţia acestuia, ca inspector la Casa de Sănătate Gorj, a câştigat mai puţin de 7.000 de lei în tot anul trecut.

Horaţiu Gorun a fost numit subprefect de Gorj la sfârşitul lunii trecute, el suspendându-se, între timp, atât din Partidul Democrat- Liberal, al cărui membru a fost în ultimii ani, cât şi din fruntea Direcţiei Judeţene de Tineret. De altfel, funcţia de şef al DJT Gorj este scoasă azi la concurs pentru o perioadă echivalentă cu cea în care Gorun este în scaunul de subprefect, şef al comisiei de examinare din partea Prefecturii fiind desemnat chiar Horaţiu Gorun. Instituţia este în situaţia de a nu mai avea un adjunct, postul fiind, teoretic, restructurat toamna aceasta. Practic, Dorin Teodorescu, ocupant al funcţiei de adjunct, este încă în funcţie, fiind în concediu medical de câteva săptămâni, la fel ca şi alţi colegi de-ai săi din PSD, aflaţi în postura de a fi schimbaţi.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: