Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Avertisment pentru șoferii care se avântă pe Transalpina

Conducerea Sucursalei de Drumuri Naționale (SDN) Târgu Jiu a lansat un avertisment pentru șoferii care se avântă pe Transalpina, deși șoseaua a fost închisă. Șoseaua nu mai este practicabilă de la kilometrul 34. Ion Tudor, șeful sucursalei, spune că șoferii vor rămâne fără permis dacă vor încălca aceste prevederi. "Până sub Păpușa, până aproape de kilometrul 38 drumul este într-adevăr negru și umed, cu zăpadă spulberată de viscol. Dar, de la kilometrul 38 este troienit cu zăpadă. Nu putem să ne jucăm cu viața oamenilor. Mofturile și faptul că unii au pus niște poze și filmulețe de la Cruce în jos este rușinos, dezinformează oamenii. Îi îndeamnă să încalce legea. Am pus parapeții. Cel care intră pe drum închis rămâne fără permis. Poliția Rutieră face mereu verificări", a declarat Ion Tudor, șeful SDN Târgu Jiu.
Dacă în ceea ce privește Transalpina lucrurile sunt clare, este interzis accesul pe șosea de la barieră în sus, pe Defileul Jiului se circulă, în regim de șantier. Cel puțin până la 1 decembrie, când încetează lucrările de reabilitare a șoselei, spun cei de la Drumuri Naționale. Șoferii care se avântă pe Defileul Jiului trebuie să știe că vor întâmpina patru semafoare în calea lor.

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: