Cine deszăpezește drumurile naționale din Gorj

Se apropie iarna, iar cei de la Drumuri Națioanele nu știu încă cine va face deszăpezirea soșelelor. A fost organizată o licitație în acest sens, dar firmele înscrise au depus contestații.

Cinci societăți au participat la licitația organizată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova pentru deszăpezirea drumurilor naționale din Gorj, una dintre acestea fiind și descalificată. Bătălia se dă între două firme solide. "A fost o firmă, Anastamar, din Giurgiu, cu susținere firma Gecor, cei care au fost anul trecut, care a fost pe primul loc, dar a fost descalificată. Iar firma care a rămas, este vorba de Delta ACM, de la Olt, dar cu sediul în București, sunt cunoscute ca firme puternice, cu multă experiență. Anastamar a contestat fiind pe primul loc. Una dintre ele va rămâne", a declarat Ion Tudor, șeful Sucursalei Naționale de Drumuri (SDN) Târgu Jiu.
Responsabilii cu drumurile naționale din Gorj spun că nu își fac griji pentru situația în care licitația se va întinde pe o perioadă mai lungă de timp. Au un plan B. Adică, să aducă utilajele celor de la SDN Drobeta Tr.Severin, Craiova și Vâlcea la Târgu Jiu, Rânca și pe Godeanu pentru a face deszăpezirea.
Și Sucursala de Drumuri Naționale Târgu Jiu are în dotare câteva utilaje. Printre acestea se află și cele de două freze aproape noi, folosite doar în sezonul trecut.

Vizualizări: 1,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: