Avertismentul lui Becali: Din Liga 2 vor dispărea multe cluburi

Un avertisment  dur  a fost lansat de omul de fotbal Ioan Becali, impresarul  care a manageriat foarte mulţi jucători români. Acesta consideră  că  din Liga 2 vor dispărea multe cluburi şi prevede un viitor sumbru pentru echipele din eșalonul secund.


Încă de la debutul pandemiei de coronavirus cluburile de fotbal au mari probleme  financiare. Fotbalul românesc va avea probleme financiare mult mai mari  pe viitor din cauza pandemiei care s-a instaurat în țară, dar amplitudinea lor va fi şi mai  mare decât  de poate preconiza, crede Ioan Becali. Fostul impresar este de părere că Liga 2 va avea foarte mult de suferit, iar prelungirea situației va duce la dispariția mai multor cluburi.

Și Liga 1 va avea probleme, consideră Ioan Becali iar câteva formații care au dificultăți din punct de vedere financiar și în acest moment riscă să declare falimentul.  ”Din Divizia B vor dispărea multe cluburi  dar şi patru, cinci, şase din Liga 1. Să se ia o decizie să rămână cele 14 echipe, să mai vină încă două din B şi să facă 16 echipe cu tur-retur sau cu play off-out, cu punctele pe care le au deja, fără să se împartă, şi ar fi o soluţie ca anumite cluburi să nu dispară”, a spus Ioan Becali pentru TelekomSport.

În Liga 2 au apărut deja primele probleme. Câteva dintre echipele din fruntea clasamentului au redus la jumătate salariile jucătorilor, așa cum este cazul Petrolului sau celor de la ”U” Cluj, iar unele nu au mai achitat remunerațiile de câteva luni iar printre acestea s-ar număra și Rapid.

Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: