LPF a stabilit cel mai bun jucător de la Universitatea Craiova

LPF pare să  se pregătească să încheie definitiv acest sezon și  a  început să   prezinte statistici de final. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cine e cel mai bun jucător al Craiovei în acest sezon. Alexandru Cicâldău e numărul unu, fiind cel care a contribuit la marcarea a 14 goluri.

Debutant pe prima scenă când era antrenat de Gheorghe Hagi, Alexandru Cicâldău a ajuns la Univeristatea Craiova în vara lui 2018, iar acest sezon a fost cel al confirmării. El este fotbalistul din lotul oltenilor care a contribuit la cele mai multe reuşite a anunţat LPF. 

Alexandru Cicâldău a contribuit  la 14 goluri reuşite de craioveni, 10 goluri marcate şi 4 pase decisive. Cicâldău este cel mai curtat jucător al Craiovei, iar președintele oltenilor Sorin Cârțu a dezvăluit recent că au existat oferte importante pentru mijlocașul adus în vara anului 2018 de la Viitorul. Una dintre echipele care l-au dorit pe fotbalistul de 22 de ani e Lokomotiv Moscova, rușii fiind dispuși să plătească  patru milioane de euro.

Iată  următorii  jucători ai Craiovei în  clasamentul LPF:  

Valentin Mihăilă – 8 goluri produse (5 goluri marcate, 3 pase decisive);

Nicuşor Bancu – 6 goluri produse (4 goluri marcate, o pasă decisivă, un penalty scos şi transformat de un alt coleg);

Antoni Ivanov – 5 goluri priduse (1 gol marcat, 4 pase decisive);

Cristi Bărbuţ – 5 goluri produse (2 goluri marcate, 3 pase decisive)

Vizualizări: 1,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: