Fost antrenor de la Pandurii, ieşit recent din izolare

Fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu, Ştefan Nanu s-a autoizolat după ce a intrat în contact cu primarul și administratorul public din Deva, ambii diagnosticaţi cu COVID-19. Acum antrenor la LPS Cetate Deva, Nanu a povestit prin ce momente a trecut alături de familia sa

Antrenorul echipei de Liga 3 LPS Cetate Deva, Ştefan Nanu, a stat două săptămâni în autoizolare, la Râmnicu Vâlcea, după ce, pe 13 martie, a luat contact cu primarul din Deva, Florin Oancea, şi administratorul public Adrian David.

Fostul internațional și antrenor o scurtă perioadă la  Pandurii a fost la o cafea cu cei doi şefi din primăria Deva, pentru a discuta planurile formației de fotbal, după care a plecat spre casă, la Râmnicu Vâlcea. A doua zi, pe 14 martie, de la Vâlcea, Ştefan Nanu a aflat că Florin Oancea şi Adrian David au fost diagnosticaţi pozitiv la testul cu coronavirus şi a luat măsurile impuse de autorităţi.„Am avut ceva emoţii pentru familia mea în această perioadă, dar totul este bine. Când am aflat, am sunat atunci imediat la DSP şi m-am autoizolat cu soţia şi gemenii, mi-au zis că în a 12-a zi îmi vor face testul de COVID-19, dar apoi s-au modificat priorităţile de testare şi nu mi s-a mai făcut. Nimeni din familia mea nu a avut nicio simptomă şi pe 27 martie am ieşit din autoizolare, dar tot acasă stăm”, a spus Nanu, care a precizat că şi cei cu care a intrat în contact din Deva sunt bine: „Mă bucur că primarul din Deva, fiica sa şi administratorul public s-au şi vindecat, după ce au fost trataţi la Timişoara”.

Clubul LPS Cetate Deva va trece din vară sub tutela clubului aflat în subordinea Primăriei, CSM Deva şi se vor face toate demersurile pentru ca acest club al primăriei să preia şi echipa de fotbal. Echipa pregătită de Fane Nanu, LPS Cetate Deva, ocupă locul 12 în Seria a 4-a a Ligii 3, având 18 puncte din 16 jocuri.

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: