Avertizare meteo

Meteorologii au emis o avertizare meteorologică cod galben de vreme rea. Atenționarea intră în vigoare miercuri, la ora 12:00 si este valabilă până joi, la ora 08:00. Este vizat și nordul județului Gorj. 

În Maramureș, Transilvania, local la munte, iar îndeosebi spre seară și noaptea și în Banat, Crișana și nordul Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii (viteze de 55...70 km/h și pe arii restrânse 80...90 km/h), averse torențiale şi izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp.  

Astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse în noaptea de miercuri spre joi (25/26 mai) și în restul teritoriului, iar pe parcursul zilei de joi (26 mai), acestea vor fi mai frecvente în regiunile sud-estice.

Județele afectate sunt Satu Mare, Bihor, Arad, Timișoara, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Hunedoara, Alba, Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița Năsăud, Mureș, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Neamț, Suceava, Botoșani.

Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: