Cu echipa de handbal la teatru şi pe scena de la Zilele oraşului

Primarul Marcel Romanescu le-a adus pe jucătoarele echipei de handbal a clubului primăriei pe scena Teatrului Elvira Godeanu  din Târgu Jiu la o şedinţă festivă a Consiliului Local. În acest week-end jucătoarele au fost expuse din nou publicului pe scena de la Zilele oraşului.

Echipa de handbal senioare a Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu a urcat pe scena Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, nu pentru a lua parte la o piesă de teatru ci pentru a fi prezentată Consiliului Local, într-o şedinţă festivă. Cu această ocazie sportivele, antrenorii și conducătorii clubului au primit diplome de la primarul Marcel Romanescu care le-a felicitat pentru performanţă. Pe scena Teatrului Dramatic au urcat jucătoarele Alina Ciuchiatu, Bianca Chiriță, Bianca Stanca, Oana Iordache, Andreea Olariu, Valentina Toader, Anna Ivanenko, Mădălina Olariu, Elena Marica Bercu, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză, Alexandra Gavrilă, Pal Ceandani, Florența Ilie, Iulia Andrei, Mihaela Obedeanu, Cristina Popovici, Ioana Daniela Toader și Sabine Klimek, însoţite de antrenorul principal Liviu Andrieș, antrenorul secund Andrei Enache.

Vineri seară, în aceeaşi formulă, handbalistele au urcat şi pe scena din centrul Municipiului Târgu Jiu pentru a fi prezentate contribuabililor la Zilele Municipiului Târgu Jiu şi pentru a oferi mingi cu autografe acestora. Pe scenă a urcat și primarul Marcel Romanescu, care le-a felicitat pe jucătoare pentru performanța lor şi le-a asigurat de tot sprijinul său în sezonul ce urmează.

Galerie foto



Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: