Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Avion prăbușit în Grecia. Toți oamenii aflați la bord au murit

Toţi cei opt ocupanţi ai unui avion cargo care s-a prăbuşit în Grecia, sâmbătă seară, au murit, informează AFP.

Avionul, un Antonov An-12, decolase în cursul zilei din oraşul sârb Nis şi se îndrepta spre capitala Iordaniei Amman. Pilotul ar fi cerut permisiunea de a efectua o aterizare de urgenţă în Kavala, nord-estul Greciei, din cauza problemelor la motor. Avionul s-a prăbuşit în cele din urmă în apropierea satului Paleochori, într-o zonă nelocuită la aproximativ 40 de kilometri de aeroport. La bord erau opt persoane. Niciuna dintre ele nu a supravieţuit accidentului.

Diverse mass-media au susţinut că avionul transporta arme şi/sau muniţie pentru Ucraina, în special pentru că martorii au spus că au fost auzite mai multe explozii la scurt timp după accident.

Oficial, încă nu se ştie ce marfă transporta avionul. Pompierii şi serviciile de urgenţă s-au deplasat iniţial la faţa locului, dar apoi s-au retras în aşteptarea sosirii unor echipe speciale, după ce doi salvatori au fost transportaţi la spital din cauza problemelor respiratorii. De asemenea, tuturor jurnaliştilor şi oamenilor prezenţi li s-a ordonat să părăsească imediat zona.

Vizualizări: 5,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: