Aviz pentru foștii membri PSD: Partidul v-a făcut mari!

Victor Ponta a propus ca premierul Mihai Tudose să preia frâiele PSD pentru a stinge scandalul momentului. Comentariile parlamentarului au stârnit deja controverse între foștii săi colegi de partid. Deputatul Mihai Weber îl trage de mânecă pe Victor Ponta, reproșându-i că „partidul l-a făcut mare”.

„O singură soluție ar fi bună. Să fie Tudose și președinte și prim ministru. Nu neapărat că-l iubesc pe Tudose. Nu merge chestia asta, cu cineva care e prim ministru și Dragnea care îi dă peste mână și pune oamenii lui. Merge prost și va merge și mai prost”, a fost sfatul lui Victor Ponta. Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj, a vrut să „taxeze” această declarație: „Mi-e greu să comentez. Victor Ponta nu mai surprinde oricum. Nu ar trebui să se întâmple. Victor Ponta și cei care au făcut parte din PSD uită un lucru: partidul i-a făcut ceea ce sunt. Tot partidul ne-a oferit și funcțiile pe care le avem. Victor Ponta, un om care a plecat din PSD, nu ar trebui să aducă comentarii”.

În plus, Mihai Weber a susținut că pe Victor Ponta nu l-ar fi forțat nimeni să plece din partid și nici să demisioneze din fruntea organizației politice în urmă cu aproape doi ani: „Nimeni nu l-a forțat pe Ponta să plece din PSD, din fruntea Guvernului ori a partidului. A făcut acest lucru pe Facebook. A luat decizii de unul singur. Și acum a ales acest lucru, de bunăvoie. A părăsit partidul fără să-i impună cineva. Dacă avea un conflict cu Liviu Dragnea, trebuia să-l rezolve bărbătește”.

Victor Ponta nu mai este membru PSD de câteva luni când partidul i-a retras sprijinul fostului premier Sorin Grindeanu. Toți cei care l-au susținut pe fostul prim ministru au rămas pe dinafară din ordinul liderului PSD, Liviu Dragnea. Este cazul și deputatului Alin Văcaru. Atât el, cât și Victor Ponta, sunt acum membri ai Partidului Pro România.

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: