Vîlceanu, chemat să calmeze spiritele la Rovinari

Deputatul Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, este dispus să încheie o înţelegere la Rovinari cu ALDE, pentru a debloca situaţia din Consiliul Local. Aici, parte din consilierii locali PNL sunt în război cu primarul Robert Filip. Vîlceanu spune că va încerca să facă lucrurile să funcţioneze la Rovinari.

„E prematur să spun acum, i-am spus domnului primar că ne vom întâlni”, a spus Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, întrebat fiind dacă este dispus să încheie o alianţă cu ALDE la Rovinari. Vîlceanu spune că va încerca în primă fază să discute cu organizaţia locală de la Rovinari. „Eu am acolo o organizaţie cu care sunt obligat să stau de vorbă. În funcţie de discuţiile care vor fi vom putea sau nu face o alianţă sau o majoritate în Consiliul Local. Nu pot să mă duc la Rovinari, de exemplu, dacă ei nu se suportă, să mă duc eu să le ordon să se suporte, dar pot să încerc să fac lucrurile să funcţioneze”, a declarat deputatul Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

„Nu putem să trăim în condiţiile astea”

Reacţia preşedintelui Dan Vîlceanu vine după ce Robert Filip, primarul localităţii, i s-a plâns de comportamentul câtorva consilieri locali. Filip susţine că are zeci de plângeri la poliţie din partea unor condamnaţi penal. „Dacă am ajuns la stadiul să-şi facă autodenunţ că am tăiat un lemn de la mine din pădure, trăim într-o lume nebună în care aceşti nebuni sunt susţinuţi de nişte oameni care unii sunt preşedinţi şi ei, deputaţi, senatori. Adică am avut o discuţie cu domnul Vîlceanu şi i-am spus că nu putem să trăim în condiţiile astea, cu aceşti imbecili care toată ziua stau să facă reclamaţii, şi ei culmea, toţi condamnaţi penali, toţi”, a spus Robert Filip, primarul din Rovinari. 

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: