Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un parlamentar gorjean solicită majorarea limitei de viteză

Deputatul Mihai Weber a depus o nouă propunere legislativă. Limita de viteză, în localitate, să fie de 60 de km/oră față de 50 cât este în prezent. Și această propunere legislativă va ajunge în Senat, care va avea ultimul cuvânt.

Parlamentarul a și explicat ce l-a determinat să ia această inițiativă: „Am solicitat ridicarea limitei de viteză de la 50 la 60 de kilometri în localități. Pentru o bună fluidizare și nu numai. La nivelul țării, avem drumuri naționale și europene reabilitate care pot permite ridicarea acestei limite. Acolo unde există aglomerație, pot fi restricții. Această majorare ar aduce satisfacție și transportatorilor. Una dintre cei mai mare societate care contribuie la bugetul de stat, reprezentativă pentru România, Dacia Renault, reclamă acest lucru de multă vreme. Camioanele care transportă mașini sunt programate să nu iasă în același timp pe drum pentru a nu crea ambuteiaje. Transportatorii au primit foarte bine această inițiativă”. (M.M.)

Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: