Avize pentru clubul sportiv al primăriei. Când va fi stabilit directorul!

Paşi importanţi pentru constituirea noului Club Sportiv Municipal. Viceprimarul Aurel Popescu a fost desemnat să obţină toate documentele necesare pentru ca acest club să funcţioneze din luna aprilie. Până atunci, vor stabili şi ce bani vor ajunge la CSM.

Luna viitoare, autorităţile vor avea toate avizele necesare pentru a începe activitatea. „Am fost împuternicit de către Consiliul Local să mă ocup de acest lucru. Am depus toate documentele în vederea obţinerii autorizării de funcţionare şi a CIS-ului, certificatului de identitate sportivă. În circa două săptămâni de zile, vom avea acele documente de la Ministerul Tineretului şi Sportului, după care vom continua paşii următori pentru avizarea disciplinelor sportive cărora ne vom adresa în CSM”, a spus viceprimarul Aurel Popescu.

După ce va avea toate autorizaţiile necesare, Primăria Târgu Jiu va organiza concurs pentru desemnarea directorului CSM. „Vom aproba şi scoaterea la concurs a postului de director. Acesta va fi selectat pe baza unor criterii de către o comisie în luna februarie sau martie. Acesta va veni în faţa Consiliului Local cu o organigramă şi un mod de funcţionare a viitorului Club Sportiv Municipal. Este foarte mare nevoie de acest CSM. Este nevoie de susţinerea juniorilor către care ne vom adresa în mod special. Este important să facem aceşti paşi de care am amintit, vom aproba şi bugetul în luna februarie”, a mai transmis Aurel Popescu.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: