Avocat din Gorj, lovit cu pumnul

Un bărbat din Câmpofeni, localitatea Arcani, s-a ales cu dosar penal după ce l-a bătut pe avocatul care a reprezentat-o pe fosta sa soţie la procesul de divorţ. Cei doi s-au împăcat între timp, însă resentimentele au rămas. Avocatul şi agresorul sunt vecini, iar, miercuri seara, s-au întâlnit la un magazin din comună. Bărbatul l-a înjurat şi l-a lovit cu pumnul pe avocatul Zamfir Popescu.

Scandalul a început în vară. Doi soţi din sat nu se mai înţelegeau, iar femeia a intentat divorţ bărbatului agresiv. Femeia a fost reprezentată la instanţă chiar de vecinul ei, avocatul Zamfir Popescu. A reuşit să obţină şi un ordin de restricţie, însă acesta a fost încălcat de câteva ori. În cele din urmă, cei doi soţi au revenit la sentimente mai bune, s-au împăcat, ordinul de restricţie a fost modificat, iar femeia a renunţat la divorţ.

 Un pumn şi multe înjurături

Recent, instanţa din Gorj a modificat ordinul de restricţie. Cei doi locuiesc acum în aceeaşi casă, dar în camere diferite, aşa cum au stabilit magistraţii. Bărbatul nu are voie să intre în camera soţiei sale. Miercuri seara, înfuriat, soţul femeii, Didi Gheorghe, s-a întâlnit la ieşirea din magazinul din sat cu avocatul Popescu. Era întuneric, iar acesta din urmă nici nu l-a observat din timp. L-a înjurat şi l-a lovit cu pumnul. „Era negură şi nici nu l-am observat. Mi-a dat un pumn şi a fugit”, spune avocatul. Acesta va merge să scoată certificat medico-legal. Documentul va ajunge pe masa anchetatorilor.

 Dosar penal

Poliţiştii au deschis deja un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare, a confirmat Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţiei (IPJ) Gorj. Bărbatul a fost audiat. Între timp, şi vecinii se tem pentru siguranţa lor. Au fost şi ei ameninţaţi, în repetate rânduri, de soţul violent. Asta după ce-i adăposteau soţia la ei acasă.

Vizualizări: 5,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: