AZI: Depunere de oferte pentru selectarea Directoratului CEO

Şase firme de selectare a personalului sunt interesate de identificarea a patru persoane care să conducă diviziile din Complexul Energetic Oltenia. Este vorba despre structurile conduse acum de Aurel Medinţu - Energie, Maria Scurtu - Financiar, Ion Petroniu - Dezvoltare şi Daniel Antonie - Minerit. Ofertele se depun de astăzi, iar selecţia va fi făcută de Consiliul de Supraveghere şi directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel.

Directorul Diviziei Strategii Dezvoltare, Ion Petroniu, a declarat ieri la TV Sud că selecţia este atributul Consiliului de Remunerare şi Nominalizare din cadrul Consiliului de Supraveghere, prezidat de directorul general Laurenţiu Ciurel. El a mai spus că s-au arătat interesate şase societăţi de prim rang în ceea ce priveşte selectarea personalului de conducere, printre care şi Kiembaum, firma care l-a selectat pe Laurenţiu Ciurel. „Într-adevăr, conform ordonanţei 109 tot Directoratul CE Oltenia trebuie ales de către o firmă de specialitate, de head-hunting. O firmă care va alege Directoratul pe baza unor criterii de eligibilitate, unor criterii de selecţie stabilite printr-un caiet de sarcini. În acest sens, mâine (m.red- astăzi) vor fi depuneri de oferte ale acestor firme de head-hunting. Ele vor veni cu o strategie, cu o bază de date de unde-şi vor alege potenţialii candidaţi şi vor arăta cum doresc ei să implementeze selecţia Directoratului la CE Oltenia“, a declarat directorul Diviziei Strategii şi Dezvoltare, Ion Petroniu.

El a mai spus că mandatul său şi al celorlalţi directori de divizii expiră în momentul în care vor fi selectaţi noii membri ai Directoratului. Petroniu a mai spus că încă nu s-a hotărât dacă să candideze pentru postul pe care-l ocupa acum sau nu.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: