Bacalaureat 2023: cine sunt elevii de 10 ai județului Gorj

Trei elevi ai Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu au reușit să obțină nota maximă la examenul de Bacalaureat. De altfel,  acestea au fost singurele medii de 10, din județul Gorj. 

Elevii respectivi s-au remarcat și pe parcursul anilor de școală. Ei au obținut rezultate notabile la toate concursurile naționale și internaționale la care au participat. 

"Alexia Elena Ciopănoiu – sensibilă, extraordinar de talentată, creativă, olimpică națională la limba și literatura română, dedicată mereu școlii sale, iubită de colegi și admirată în egală măsură de profesori, eleva noastră de 10.

Alexandru Ștefan Ișfan – olimpic internațional la fizică, elev de 10 dintotdeauna, pasionat de cunoaștere, extraordinar de inteligent, apreciat de o școală întreagă, viitor medic de excepție!

Mihai Alexandru Bratu – 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Olimpic medaliat la competiții internaționale de Lingvistică și Geografie, cel mai bun olimpic al României din toate timpurile la disciplina Lingvistică, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori, cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu, elevul nostru de aur!", este mesajul postat de reprezentații Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu. 

Vizualizări: 3,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: