Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Băcilă mai aşteaptă revenirea

Cosmin Băcilă a revenit pentru prima dată în lot după accidentarea suferită în urmă cu aproape un an. Mijlocaşul pandurilor a mai jucat în meciuri amicale în stagiul din Austria dar nu a redebutat încă la echipă după cumplita accidentare prin care a trecut la meciul cu Steaua.

Absenţa lui Băcilă de pe teren afectează în continuare jocul Pandurilor, ştiut fiind că e un jucător ofensiv care ar putea ajuta mult echipa pe actualul stil de joc. Băcilă s-a aflat pe banca echipei la meciul cu Ceahlăul pentru prima dată după ce s-a accidentat grav la meciul din turul sezonului trecut cu Steaua. Antrenorul nu l-a trimis pe teren pentru că spune că încă nu poate conta 100% pe serviciile sale. Petre Grigoraş a explicat că a vrut doar să-l familiarizeze pe Băcilă cu atmosfera de competiţie pentru că va mai trece timp până când acesta va putea intra cu şanse de a prinde prima echipă. „Am vrut să-i dau posibilitatea la această partidă să reintre în atmosfera echipei, dar îi mai trebuie ceva timp după o accidentare atât de gravă. Nu e foarte uşor să treci peste asta şi să intri într-o competiţie care cere foarte mult efort şi presupune multe contacte. Nu ştiu dacă el este pregătit 100% să revină, dar am vrut să-i fac o surpriză şi să simtă iar atmosfera de pe bancă, să capete încredere. Îl aşteptăm să revină în lot cu şanse reale să intre în primii unsprezece”, a declarat Petre Grigoraş cu privire la situaţia lui Băcilă.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: