Bacio şi Luiza Ciudin, lăudaţi la „Românii au talent”

Gorjenii Mihai Vulpe, alias Bacio, şi Luiza Ciudin au impresionat juriul de la „Românii au talent”, concursul difuzat de ProTV, cu prestaţiile lor din semifinală. Cei doi concurenţi au avut parte de o experienţă de neuitat în cadrul familiei de la ProTV, au legat prietenii şi au învăţat lucruri folositoare de la profesionişti. Bacio a demonstrat prin piesa sa că Elvis nu a murit, iar Luiza Ciudin a fost comparată cu Maria Tănase. Din nefericire, gorjenii nu au ajuns ]n finala concursului.

Concurenţii nu sunt deloc dezamăgiţi că nu au intrat în finală ci din contră, cred  că au acumulat o experienţă de neuitat, care le-a deschis noi orizonturi.  „A fost o experienţă unică. S-au deschis noi orizonturi, noi oportunităţi, a cunoscut oameni importanţi din lumea showbiz-ului, a primit foarte multe oferte, contractele încep să curgă pe bandă, a devenit mai bogat din punct de vedere al experienţei profesionale. A fost înconjurat de profesionişti şi a avut ce învăţa de la ei. S-a simţit ca într-o familie la ProTV. S-a muncit câte zece ore pe zi”, a mărturisit un colaborator din anturajul lui Bacio. Mihai crede că alegerea celor trei finalişti din ultima semifinală, respectiv trupa No Limit, Mihai Petraiche şi Cristian Leana, a fost una corectă. „No Limit au dansat mai bine decât multe trupe care aud muzica şi ne-au dat o lecţie de profesionalism, înţelepciune şi curaj. Mihai Petraiche este cel mai bun din ţară pe acest gen, iar Cristian Leana este unic şi ceea ce face este senzaţional. Poate să intre în Cartea Recordurilor la un moment dat”, spune Bacio. Târgujianul chiar a primit o propunere din partea lui Mihai Petre, de a prezenta o emisiune. „Oricine ar fi avut emoţii în locul tău, dar cine ştie, poate o să ai un viitor minunat în cariera asta. Te-ai gândit să începi să cânţi ceva al tău- Dacă nu, poţi să vii la Dansez pentru tine să prezinţi oricând. Adică nu e o problemă”, a spus Mihai Petre. Juraţii l-au lăudat pentru atenţia pe care o dă la detalii. „Am văzut foarte mulţi bărbaţi care au încercat să îl imite pe Elvis. Te apropii foarte mult de el. Timbrul este deosebit”, i-a transmis Andra.

Copil talentat

Micuţa Luiza Ciudin, în vârstă de 12 ani, a vorbit despre cât de mult o iubesc părinţii ei, care i-au descoperit talentul şi despre concursurile din ţară şi din străinătate la care a participat şi unde a fost mereu apreciată. „Pentru mine Românii au talent nu se compară cu restul concursurilor la care am fost”, a menţionat Luiza. Vocea micuţei interprete de muzică populară a fost comparată de Andra cu vocile marilor artiste Maria Tănase şi Ileana Sărăroiu, impresionând şi de această dată publicul şi juriul. Chiar dacă nu a păşit în finala concursului, aşa cum şi-ar fi dorit, juriul i-a recunoscut potenţialul şi i-a fost prevăzută o carieră extraordinară. „Pun pariu că vei ajunge o mare cântăreaţă. După calităţile pe care le ai sigur vei reuşi”, i-a transmis Andi Moisescu. „Cred că tu cânţi foarte bine, dar e momentul să mai creşti. Cred că nu ai descoperit acel punct la care să faci spectacol. Ai potenţial fantastic, dar nu e momentul încă”, a spus Mihai Petre. Andra  i-a dat şi de această dată o replică lui Mihai Petre. „Copil de 12 ani care să cânte aşa de bine nu am mai auzit. Ai demonstrat că ai talent!”, a spus Andra.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: