Trei meciuri acasă pentru baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu îşi va bucura suporterii fideli cu trei meciuri consecutive pe teren propriu. După ce au văzut liderul grupei B din Liga Naţională, CSO Voluntari, la Sala Sporturilor, iubitorii de baschet vor mai putea urmări încă două meciuri în următoarele etape tot la Târgu Jiu, cu CSM Miercurea Ciuc şi CSM Focşani.

Echipa de baschet a CSM va susţine trei meciuri acasă, unul a fost deja jucat în week-end dar şi următoarele două etape jucătorii lui Claudiu Alionescu vor juca tot în Sala Sporturilor. De fapt turul acestui sezon s-a încheiat şi va începe returul în care CSM are programate două meciuri consecutiv pe propriul teren. Primul meci din seria de trei a fost și cel mai dificil, gorjenii întâlnind în week-end liderul Grupei valorice B, CSO Voluntari, singura echipă neînvinsă în acest sezon. “Urmează pentru noi seria de trei meciuri consecutive acasă. Primul dintre ele a fost împotriva celui mai puternic adversar din această grupă, CSO Voluntari, o echipă ce are ca obiectiv clar promovarea şi accederea în grupa 1-4. O astfel de confruntare a fost un motiv de bucurie pentru iubitorii de baschet din Târgu Jiu, care au avut ocazia să vadă la lucru o asemenea echipă”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul principal al CSM Târgu Jiu.

După acest meci din etapa a 7-a cu CSO Voluntari, pierdut de gorjeni însă nu fără luptă, pentru CSM Târgu Jiu urmează alte două meciuri pe teren propriu, primele două etape din retur, în care CSM va  juca cu CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani.

În week-end-ul următor CSM Târgu Jiu va juca sâmbătă, 30 noiembrie, la Sala Sporturilor, cu CSM Miercurea Ciuc, cu începere de la ora 17:00.

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: