ACS Viitorul vrea să prindă rădăcini la Târgu Jiu

Echipa ACS Viitorul Târgu Jiu vrea să prindă rădăcini în municipiul în care acum îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Antrenorul Cristian Lupuţ s-a plâns deseori de drumul lung până la Oradea care i-a obosit jucătorii, dar acum speră că aceste deplasări vor lua sfârşit şi echipa se va stabili definitiv la Târgu Jiu.

O echipă mereu pe drumuri, aşa cataloga la începutul sezonului antrenorul Cristian Lupuţ pe ACS Viitorul Târgu Jiu, formaţie care venea de fapt de la Oradea, fiind fosta Luceafărul, dar care juca la Severin şi se antrena la Sânmartin, lângă Oradea.

Tehnicianul s-a plâns de mai multe ori de drumurile lungi de la Oradea la Severin care i-au obosit jucătorii şi a sperat ca, odată cu mutarea echipei pe stadionul din Târgu Jiu, să se renunţe la aceste deplasări. Până acum, însă, după ambele meciuri jucate la Târgu Jiu de ACS Viitorul, echipa a plecat să se antreneze la Sânmartin, din diferite motive. Pentru ultimul joc cu Ripensia, echipa lui Cristian Lupuţ s-a antrenat din nou la Sânmartin, dar antrenorul susţine că acest lucru va deveni, în curând, de domeniul trecutului. ”De trei-patru etape jucăm meciurile de acasă la Târgu Jiu. S-a dat drumul la stadion şi avem condiţii bunicele. Înainte de meciul acesta, ca să fiu sincer, ne-am antrenat la Oradea, pentru că distanţa de la Oradea la Timişoara e mult mai mică”, a  explicat antrenorul Lupuţ, care e convins că din anul următor ACS Viitorul se va stabili definitiv la Târgu Jiu: „În principiu, echipa se va stabili la Târgu Jiu. De anul viitor, 100 la sută, echipa va rămâne doar în Târgu Jiu”.

Obiectivul echipei e să obţină, în acest sezon, o clasare cât mai bună în Liga 2 deşi tehnicianul recunoaşte că e greu, fiind un campionat foarte echilibrat: ”Bineînţeles că ne propunem o clasare cât mai sus. Dar campionatul Ligii 2 e foarte, foarte echilibrat. Orice echipă poate să bată pe oricare, pe Rapid, Petrolul sau altă echipă. Va fi o luptă până la finalul campionatului”.

ACS Viitorul se află pe locul 12 în clasament la final de tur, dar este la doar două puncte de echipa clasată pe primul loc retrogradabil.  

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: