Băloi: Am cele mai bune soluţii pentru AJF

Astăzi este ultima zi de depunere a dosarelor pentru candidaţii care vor să participe la alegerile pentru preşedinţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj. Cu o zi înainte de acest termen secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a anunţat că va candida la şefia asociaţiei, după ce anii trecuţi, după ce a renunţat la arbitraj a fost secretar general al AJF Gorj. Băloi a precizat ieri că va căuta cele mai bune soluţii pentru AJF şi a detaliat deja o parte dintre acestea.

Adunarea Generală a AJF Gorj este programată la finele acestei luni şi candidaţii care au anunţat până acum că vor lupta pentru a obţine voturile celor din judeţ sunt doar Mihai Prunariu, actualul preşedinte al asociaţiei dar şi Daniel Băloi, fost arbitru şi fost secretar general al asociaţiei de fotbal gorjene. „În momentul de faţă pot confirma oficial că voi inta în cursa pentru preşedinţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj. Asta pentru a înlătura şi ultimele semne de întrebare. Nu am tras de timp pentru a ne apropia de termenul limită al depunerii dosarelor, care expiră marţi, la ora 16:00 ci am aşteptat să se găsească unele soluţii foarte bune pentru AJF”, a declarat Băloi.

Băloi vrea să asculte dorinţele oamenilor de fotbal

Băloi a precizat că nu intră în luptă pentru a lupta cu actualul preşedinte Mihai Prunariu ci pentru a rezolva probleme cluburilor afiliate: „Pentru că aici nu e vorba de o luptă între candidaţii pentru funcţia de preşedinte ci este vorba de viitorul pe următorii patru ani a acestei asocaiaţii judeţene de fotbal Gorj în cadrul căreia îşi desfăşoară activitatea foarte multe cluburi afiliate din tot judeţul”.

Băloi vrea să pună pe primul plan ceea ce doresc oamnii de fotbal din judeţ nu numai ceea ce doreşte un candidat sau altul: „Nu este important ce cred candidaţii ci ceaa ce gândesc oamenii de fotbal de la acest nivel. Oameni de fotbal care au început să vină din ce în ce mai mult către aceste campionate organizate de AJF asta ca şi o emulaţie a rezultatelor obţinute de echipa de primă ligă Pandurii. O echipă care prinde contur din ce în ce mai mult pe prima scenă a fotbalului”.

Va acorda mai multă atenţie juniorilor

Băloi vrea ca de acum înainte să se acorde în judeţ mai multă atenţie juniorilor care evoluează la echipele din comune: „Sunt sigur că fiecare junior care evoluează la aceste echipe se visează un mic Piţurcă sau Iordache şi vor să înscrie goluri la nivelul acesta mic pentru că visează să joace în condiţii din ce în ce mai bune”.  În programul său va figura şi îmbunătăţirea bazelor sportive din judeţ: „Este greu dar se speră ca pe viitor să se îmbunătăţească aceste baze sportive şi cu ajutorul primarilor din judeţ pentru ca meciurile să se desfăşoare pe stadioane sigure şi pe cât posibil modernizate în fiecare an cu câte ceva”, a spus Băloi.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: