Bancuri

Sună telefonul noaptea… târziu

Bărbatul:
- Dacă e pentru mine, nu sunt acasă.

Nevasta ia receptorul şi răspunde:

- Este acasă.

Bărbatul:
- Ce ţi-am spus, măi femeie?!

Nevasta:
- A fost pentru mine!

.........................

Un cuplu căsătorit prin anii 60, îşi sărbătoreşte nunta de aur într-un mic restaurant liniştit şi romantic. Dintr-o dată la masa lor apare o mică zână care le spune: -Pentru că sunteţi un cuplu exemplar şi pentru iubirea voastră reciprocă în tot acest timp, vă îndeplinesc fiecăruia o dorinţă!

Soţia spune: - Vreau să călătoresc cu soţul meu drag în jurul lumii! Zâna flutură bagheta magică şi apar 2 bilete de călătorie în mâinile ei.                   Soţul s-a gândit un moment şi spune: - Ei bine, asta e o oportunitate care nu-mi va veni de 2 ori. Îmi pare rău iubirea mea, dar dorinţa mea este de a avea o soţie cu 30 de ani mai tânăra decât mine! Soţia şi zâna au rămas profund dezamăgite. Dar, dorinţa este o dorinţă. Zâna a fluturat bagheta magică şi minune!….soţul a devenit de 92 de ani!

..............................

Soţul pleacă la mare în concediu, urmând ca soţia să ajungă şi ea peste câteva zile. Ajuns la hotel, seara îi scrie soţiei sale un e-mail, dar scrie greşit adresa şi mesajul ajunge la văduva unui preot care decedase cu o zi înainte. Aceasta, după ce parcurge speriată e-mailul, scoate un urlet şi leşină.

Vrând să afle ce a putut provoca leşinul, rudele se uită şi ele pe monitorul calculatorului: “Draga mea soţie, am ajuns cu bine şi tocmai m-am cazat. Totul e pregătit pentru sosirea ta de mâine. P.S. Vai, dacă ai şti ce cald e aici!! .. e mortal!

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: