Daniela Crudu, ciobăniţă pentru o cauză umanitară

Vedetele Antena 1 au primit sprijinul Primăriei Târgu Cărbuneşti în acţiunea lor de ajutare a unei familii din satul Floreşteni. Consiliul Local a repartizat 500 de mp, cu titlu gratuit, pentru construirea unei case, dar şi suma de 7000 de lei din care se vor cumpăra materiale de construcţii. Şi firmele locale vor ajuta la realizarea noii case a familiei Bobeanu. Asistenetele tv Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, cântăreţul Jean de la Craiova, dansatorul Mihai Petre, dar şi celebrul Nea Marin muncesc pentru a face rost de bani.

Asistentele tv Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, cântăreţul Jean de la Craiova, dansatorul Mihai Petre, Nea Marin şi o întreagă echipă de la Antena 1 se află în Gorj încă de săptămâna trecută pentru a ajuta o familie cu opt copii din satul Floreşteni.

Emisiunea „Poftiţi pe la cruduta_jeannoi” va avea un nou format, vedetele muncind pentru a ajuta diferite cazuri sociale. După ce au stat de vorbă cu autorităţile locale şi cu agenţi economici din Târgu Cărbuneşti vedetele au decis să construiască o casă nouă pentru familia Bobeanu. Casa va fi construită în satul Cojani, unde primăria a cedat 500 de metri pătraţi. „Primăria Târgu Cărbuneşti s-a implicat în ajutorarea acestei familii, din satul Floreşteni. În şedinţa de Consiliu Local am repartizat 500 de mp pe raza satului Cojani, cu titlu gratuit. Avem bază legală întrucât mama celor 8 copii are până în 35 de ani. În plus, am alocat suma de 7.000 de lei din care vor fi cumpărate materiale de construcţii”, a declarat Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

În momentul de faţă, soţii Bobeanu împreună cu cei opt copii ai lor locuiesc într-o casă dărăpănată pe care au primit-o de la un bătrân pe care l-au îngrijit în ultimii săi ani de viaţă.

Vedetele Antena 1 îmbină munca şi distracţia. Daniela Crudu a fost la mall cu Jean de la Craiova, dar după ce a muncit la o stână.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: