Bani de la CE Oltenia pentru secţia de ginecologie

Conducerea Spitalului Orășenesc Turceni a făcut mai multe solicitări de aparatură medicală către primărie, Consiliul Județean, Ministerul Sănătății și către Complexul Energetic Oltenia.

Dragoș Hațegan a fost numit de curând manager la Spitalul din Turceni în locul Mihaelei Ceane, care a părăsit sistemul de sănătate pentru un loc de muncă în sistemul privat. Noul manager se bazează pe sprijinul autorităților locale, adică pe cele 5 miliarde de lei vechi pe care unitatea spitalicească le primește de la Primăria Turceni, în subordinea căreia se află spitalul. Hațegan nu știe dacă spitalul are un fond de dezvoltare. „Nu știu dacă avem un fond de dezvoltare. În principiu cred că avem. Noi am făcut mai multe memorii la CEO, la Consiliul Județean și la Ministerul Sănătății pentru aparatură”, a declarat Dragoș Hațegan.

Masă ginecologică și ecograf dopler solicitate la CEO

Managerul Spitalului din Turceni a solicitat la Complexul Energetic Oltenia aparatură medicală sub formă de donație, pentru Secția de Ginecologie, Chirurgie și Radiologie, iar la Consiliul Județean, aparatură de aproximativ 448.000 de lei fără TVA pentru Secția de Chirurgie, Compartimentul de Primiri Urgențe și ORL. „Noi le-am înaintat o listă cu aparatura necesară în aceste secții și cu prețul estimativ la Consiliul Județean, iar la Complexul Energetic Oltenia sub formă de donație un ecograf dopler și o masă ginecologică și ceva pentru radiologie. Dacă vor să ne ajute, dumnealor cumpără aparatura și o aduc la spital. Nu le solicităm fonduri, ci aparatură medicală”, a mai precizat Dragoș Hațegan.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: