Banii de la Oltchim, la presa lui Voiculescu

Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat în această seară la B1 TV documente care dovedesc legătura dintre Dan Voiculescu şi combinatul Oltchim. Este vorba despre un contract în valoare de 100.000 de euro încheiat între S.C. Media Casa Press SRL, reprezentată de Gabriela Vrânceanu Firea, şi Oltchim.

Potrivit documentelor prezentate de Robert Turcescu în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării", timp de un an, S.C. Media Casa Press SRL a primit bani de la Oltchim, care mergea în pierdere, pentru a publica în Săptămâna Financiară, Financiarul, Jurnalul Naţional şi la Antena 1 articole şi reportaje "comandate" de şefii combinatului.

Este vorba despre ştiri, interviuri, reportaje şi machete publicitare. Plata se făcea cu un avans, plus plăți lunare. Contractul viza perioada 1 decembrie 2009-31 decembrie 2010, un an în care Oltchim a înregistrat pierderi de 210 milioane de euroCitiţi mai mult: Legătura dintre Voiculescu şi Oltchim! Câţi bani au luat "Săptămâna Financiară" şi "Jurnalul Naţional" pentru articole despre Oltchim - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Legtura-dintre-Voiculescu-i-Oltchim-Publicitate-pe-banii-statului-1003731.html#ixzz28AiNH4xu
EVZ.ro

Vizualizări: 64

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: