Bărbatul dependent de dializă din Prigoria, adus la Târgu Jiu

Veste bună pentru bărbatul din comuna gorjeană Prigoria care așteaptă de aproape cinci zile să meargă la dializă. Este dependent de dializă, dar de marți este izolat la domiciliu. Bărbatul este vecin cu tânărul de 25 de ani, la care s-a confirmat, în această săptămână, coronavirusul. Rudele sale ar fi intrat în contact direct cu acesta, așa că sunt izolați cu toții acasă.

Omul are 65 de ani și de trei ani face dializă. Până în această săptămână, obișnuia să vină la Târgu Jiu de trei ori pe săptămână. Acum, a ajuns cu întârziere. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la un centru de dializă din Târgu Jiu, este în stare bună și va fi dus înapoi acasă.

Chiar dacă ultimul test al tânărului de 25 de ani a ieșit negativ pentru coronavirus, specialiștii urmează să-l testeze din nou și abia după aceea, în caz că analizele vor fi la fel, el va putea fi externat.

În acest moment, tânărul se află tot la Institutul „Matei Balș” din București și nu prezintă simptome specifice coronavirusului, așa că nu primește niciun fel de tratament.

Vizualizări: 1,562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: