Bârcă: Jocurile pentru primărie se făceau la priveghiul lui Filip

Primarul comunei Turburea este indignat din cauza scandalului izbucnit la Rovinari, după moartea primarului. Bârcă spune că jocurile politice pentru primărie se făceau încă din ziua în care a decedat Dorin Filip. Edilul de la Turburea este convins că cei de la PNL joacă murdar. Primarul Ion Bârcă îl condamnă şi pe Laurenţiu Chivu din cauza lipsei de respect faţă de familia Filip.

Bârcă spune că se făceau jocuri politice la priveghiul lui Dorin Filip. „Nu l-au lăsat pe Dorin Filip să se odihnească nici măcar în zilele dinaintea înmormântării. Încă din prima zi în care Filip era mort cei de la PNL urmăreau să pună un anumit om în locul lui. Aceşti oameni nu trebuie respectaţi. Sunt oameni care nu merită să şadă într-o societate, atâta timp cât vezi ce se întâmplă, era o tragedie. N-au aşteptat ca bietul om să fie dus la groapă, să-i iese sufletul cum se zice, şi se gândeau cum să-i ia locul”, a declarat Ion Bârcă.

Primarul comunei Turburea susţine că a auzit fel şi fel de discuţii la căpătâiului mortului. „Când am fost să duc o coroană şi să veghem la căpătâiul lui Filip, aceşti oameni făceau jocurile politice. Se auzeau fel şi fel de discuţii, puneau acolo la cale cine să fie primar, cine să fie viceprimar. Nu este un lucru frumos, mâna pe putere se pune atunci când majoritatea îţi dă votul, nicidecum să intri pe uşa din dos”, a precizat Bârcă.

Edilul de la Turburea este convins că Primăria Rovinari va fi câştigată de PSD în anul 2016. „Este clar că cei de la PNL joacă murdar. Pe Chivu nu-l cunosc cine ştie cât, dar dacă lucrează atât de murdar îi spun să ştie un lucru: pe el Filip l-a pus viceprimar şi ar trebui să aibă un respect faţă de familia lui Filip, să realizeze că nu ajungea viceprimar, dacă nu era Filip. Oricum, în anul 2016, Primăria Rovinari o va câştiga PSD. Cei de la PSD nu s-au amestecat în jocurile lor, îi lasă să-şi dea în cap între ei, cei de la PSD stau deoparte”, spune Bârcă.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: