Partidul România Unită şi-a prezentat echipa din Gorj

Deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită (PRU), a fost prezent ieri în Târgu Jiu în vederea lansării organizaţiei judeţene a PRU Gorj. Diaconu l-a prezentat pe Rudi Bugă drept preşedintele filialei judeţene a PRU, dar şi candidatul organizaţiei la Consiliul Judeţean Gorj. Din echipa judeţeană mai fac parte Nicolae Lupulescu şi Ştefan Cherciu, şeful Bazei de Tratament Săcelu.

Partidul România Unită a fost lansat ieri oficial şi în judeţul Gorj. Preşedintele filialei judeţene este Rudi Bugă, un om de afaceri din Gorj, dar care îşi desfăşoară activitatea în alte judeţe din ţară. Rudi Bugă a prezentat echipa de conducere de la Gorj a PRU. ”Sunt oameni noi, sunt oameni tineri. Echipa de conducere este formată din mine, ca preşedinte, Nicolae Lupulescu este vicepreşedintele organizaţiei, Ştefan Cherciu, avem preşedinta organizaţiei de femei care este şi preşedinta organizaţiei la Târgu Cărbuneşti, provine din PP-DD, o fată tânără, avem preşedinte de organizaţie la Motru care este o organizaţie puternică şi pe val. Dacă vă dau nume nu vă vor spune nimic pentru că sunt tineri, sunt la început şi nu au în spate activitate puternică”, a spus Rudi Bugă, preşedintele PRU Gorj.

Vor trei primari şi 70 de consilieri locali

Întrebat de rezultatele pe care organizaţia le-ar putea obţine în 2016, Rudi Bugă a spus că speră la cel puţin trei primari şi trei consilieri judeţeni. ”Pentru 2016, targetul impus de mine şi de colegii de la Bucureşti şi pe care sper să îl realizez este obţinerea a cel puţin trei consilieri judeţeni, trei primari şi peste 70 de consilieri locali”, a spus Rudi Bugă. Acesta a fost completat de deputatul Bogdan Diaconu care speră să obţină un scor de două cifre. ”Targetul PRU la Gorj este un scor cu două cifre, obţinerea unui număr cât mai mare de consilieri judeţeni, locali, municipali, cât mai mulţi primari, astfel încât să ne permită în toamna lui 2016, la alegerile parlamentare PRU să intre pe uşile din faţă, pe uşile Parlamentului României, şi cu un scor suficient de mare să ne permită să determinăm viitorul României. Domnul preşedinte Rudi Buga va fi candidatul PRU pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj”, a spus Bogdan Diaconu, preşedintele PRU.

Caută membri

Rudi Bugă a spus că până la ora actuală a înfiinţat 23 de organizaţii locale în Gorj şi că se află în continuare în căutare de membri. ”De la început, acest partid politic nu şi-a propus să caute echipe de intervenţie, racolarea membrilor şi simpatizanţilor se face direct prin oameni în teritoriu. Este un partid a cărui medie de viaţă este în prezent 30-35 de ani. Căutăm oameni curaţi, cu picioarele pe pământ care au realizat ceva în cariera lor, oameni recunoscuţi în societate ca fiind cinstiţi. Programul de guvernare va fi lansat în octombrie. Procesul de selecţie pentru PRU este esenţial pentru că altfel riscăm să cădem în postura lupului moralist”, a mai spus Rudi Bugă.  

Vizualizări: 1,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: