Vicele Chivu, ameninţat cu moartea de o grupare din Rovinari

Declaraţii şoc joi în conferinţa de presă a Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj. Senatorul Tudor Barbu a spus că actualul viceprimar cu atribuţii de primar al oraşului Rovinari, Laurenţiu Chivu, ar fi primit ameninţări cu moartea şi a fost supus unor presiuni inimaginabile de către o grupare cu interese majore în oraş. Contactat telefonic, Laurenţiu Chivu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat cele spuse de Barbu.

Senatorul Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat joi că la Rovinari s-au petrecut lucruri inimaginabile după moartea fostului primar Dorin Filip. Barbu a declarat că lupta pentru primăria Rovinari a fost atât de aprinsă, încât s-a ajuns chiar la ameninţări cu moartea. Cel care a fost supus unor astfel de pericole este actualul viceprimar cu atribuţii de primar, Laurenţiu Chivu, spune senatorul Barbu. ”La Rovinari s-a ajuns la ameninţări cu moartea, la scoaterea unor familii din judeţ ca să fie protejate, adică la lucruri inimaginabile. Într-o ţară sănătoasă la cap nu îţi iei copiii să îi protejezi în alt judeţ decât dacă judeţul este la limita haosului. Mi-aş dori ca un om să nu-şi mai ia copiii din judeţ de frica ameninţărilor cu moartea, mă refer la domnul Chivu, domnul primar interimar”, a spus Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj.

Întrebat de jurnalişti cine l-a ameninţat pe Chivu, senatorul Barbu a spus că este vorba de o grupare care are interese majore în oraşul Rovinari. ”O grupare rău intenţionată, o grupare cu interese majore în Rovinari, o grupare pe care toată presa din Gorj o cunoaşte, o grupare care a ţinut mult timp sub capac iniţiative şi decizii”, a spus Tudor Barbu.

Chivu nu confirmă, nu infirmă

Actualul viceprimar cu atribuţii de primar, Laurenţiu Chivu, a fost extrem de rezervat în declaraţii privind acest subiect. Acesta a spus că nu comentează opinia senatorului Barbu, însă nici nu a infirmat cele spuse de Barbu. ”Nu comentez nimic din bucătăria internă a PNL, ştiu că cetăţeanul aşteaptă acum de la mine să îi rezolv problemele, nu îl interesează toate aceste probleme. Este opinia dumnealui, nu intru în bucătăria internă a PNL. Eu fac un altfel de administraţie publică locală. Nu zic că dumnealui minte, doar că eu nu comentez astfel de declaraţii. Este opinia dânsului, nu am spus că este rău informat. Părerea mea este că fac administraţia oraşului Rovinari”, a declarat Laurenţiu Chivu, primarul din Rovinari. 

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: