Bârcă: Sunt cu sufletul la USL şi cu numele la PD-L

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, este din ce în ce mai nemulţumit de faptul că nu a fost exclus până acum din PD-L. Întârzierea excluderii nu face decât să-l îndârjească şi mai mult împotriva propriului partid. Bârcă şi-a propus să nu mai calce niciodată pe la sediul PD-L. Ba mai mult, este decis să sprijine în continuare USL, chiar dacă noua conducere a PD-L nu îl va exclude din partid.

Rep.: Vă doriţi foarte mult excluderea din PD-L, iar conducere partidului întârzie să ia această decizie. Care este relaţia dumneavoastră cu partidul în momentul de faţă?

I.B.: Sunt foarte dezamăgit că nu m-au exclus până acum din partid. Spuneau că mă vor sancţiona pentru că am sprijinit USL în campanie, dar nici până în momentul de faţă nu m-au ajutat în acest sens. Oricum, nu mă mai interesează ce fac. Nu o să mai trec niciodată pe la PD-L. Dacă vor să mă ţină artificial nu au decât, eu nu mă mai implic în nici o activitate a acestui partid.

Rep.: Vreţi să spuneţi că aţi renunţat la gândul de a pleca la USL?

I.B.: Nu voi renunţa niciodată la această idee, atât timp cât Cosmin Popescu sprijină USL. Voi ajuta USL şi la europarlamentare, la prezidenţiale şi la Referendumul pentru revizuirea Constituţiei, chiar dacă voi rămâne membru PD-L. Sunt cu sufletul la USL şi cu numele la PD-L.

Rep.: Nu vă temeţi că se vor întoarce împotriva dumneavoastră consilierii PD-L pe care îi aveţi în Consiliul Local?

I.B.: Nu se va întâmpla acest lucru indiferent cât ar încerca unii sau alţii să-i răzvrătească. Toţi sunt conştienţi că au ajuns în Consiliul Local datorită muncii mele. În campanie niciunul nu a cheltuit nici un leu din buzunarul lor pentru a câştiga alegerile. Din banii mei am cumpărat tricourile, pixurile, găleţile şi toate materiale pe care le-am împărţit în campania electorală. Nu cred că vor putea vreodată să fie împotriva mea.

Rep.: La un moment dat spuneaţi că veţi schimba viceprimarul PD-L cu un uselist. Aţi luat vreo decizie în acest sens?

I.B.: În condiţiile în care aş simţi că ar începe vreo lucrătură pe la spatele meu, l-aş schimba fără nici un fel de probleme. Deocamdată, nu am motive de suspiciune. Acum avem foarte mult de lucru, aşteptăm bugetul pentru a ne face proiectele de investiţii. Nu avem nici unul timp de politică în momentul de faţă.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: