Final de coșmar pentru România la Erevan

Naţionala României a pierdut miercuri seară meciul de la Erevan cu Armenia, scor 3-2 pentru armeni. România a fost „îngropată” de Alexandru Crețu, după ce Armenia a egalat din ofsaid.

România a avut parte de un final de coșmar la Erevan și a cedat dramatic în fața Armeniei, scor 2-3, în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Alexandru Crețu a îngropat echipa lui Mirel Rădoi și a comis penalty-ul din care Barseghyan a adus victoria gazdelor. După ce Alexandru Cicâldău a întors scorul, reușind dubla cu ajutorul lui Nicușor Bancu, România a luat două goluri în ultimele minute, în condițiile în care a rămas în zece oameni.

Finalul partidei de la Erevan a fost pur și simplu unul de coșmar și a dovedit din nou problemele mari pe care la are echipa lui Mirel Rădoi pe faza de apărare, semn că prestația modestă a defensivei în meciul cu Macedonia de Nord n-a fost o întâmplare.

George Pușcaș a văzut cu ușurință cartonașul roșu, într-un moment în care România se îndrepta spre o victorie extrem de importantă.

Până la urmă, tricolorii n-au obținut nici măcar un punct după ce Haroyan a egalat din poziție neregulamentară, iar imediat Barseghyan a adus victoria Armeniei, care a ajuns la nouă puncte din primele trei meciuri și are șanse destul de mari să termine pe locul al doilea.

Vizualizări: 928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: