Stoican, informat de demitere de preşedintele de la Oradea

Antrenorul Flavius Stoican a fost informat de prima demitere a sa de Lucia Vladimirescu. Aceasta este preşeinte al clubului de Liga 3 finanţat de omul de afaceri Nicolae Sarcină, Luceafărul Oradea, echipă care s-a retras din Liga 2 în 2019, pentru a face loc ACS Energeticianul, echipă care retrogradase atunci în Liga 3.  

După ce antrenorul Flavius Stoican s-a despărţit definitiv de ACS Viitorul Târgu Jiu, s-a aflat faptul că Lucia Vladimirescu îl informase pe Stoican de demiterea sa, în urmă cu două săptămâni. Conflictul inițial a plecat de la faptul că lui Flavius Stoican i s-au cerut, printre altele, să nu-i mai utilizeze pe jucătorii care au refuzat să-și prelungească contractele scadente în vară: Andrei Dragu, Daniel Paraschiv și Marius Cioiu, a informat liga2.ro. „Persoana care l-a informat pe Stoican de demitere, în urmă cu două săptămâni, n-a fost nici patronul Nicolae Sarcină, nici ginerele acestuia, Alin Zgripcea, cel care ocupă funcția de președintele al clubului încă de când se numea ACS Şirineasa sau ACS Energeticianul, ci Lucia Vladimirescu, o altă persoană apropiată afaceristului, cea care conduce și celălalt club controlat de Sarcină, Luceafărul Oradea”, a mai informat sursa citată.

Chiar dacă clubul a dat atunci o dezminţire, susţinând că Stoican nu ar fi fost demis, antrenorul a ieşit public şi a recunoscut demiterea, chiar şi pentru câteva ore. Acum, după ce ar fi ajuns la un acord de reziliere cu clubul, Stoican a vorbit numai la superlativ de echipa care l-a forţat practic să plece, pentru că de înţelegere amiabilă e greu de crezut că a fost vorba. Sursele celor de la liga2.ro, din cadrul echipei, au dezvăluit că Flavius Stoican a spart telefonul mobil, personal, după ce a părăsit sediul clubului de la discuţia cu şefii.

După eșecul decisiv cu Dunărea, Stoican spunea că va discuta cu conducerea despre rămânerea sa dar se pare că discuţiile nu au avut finalitatea dorită de antrenor şi s-a ajuns la „reziliere pe cale amiabilă”.

Galerie foto


Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: