Tot mai multe schimbări la echipele de Liga 2

Mai multe formaţii de Liga 2 trec printr-o perioadă de schimbări în această perioadă în care au apărut numeroase demisii. Unele s-au produs deja, altele sunt anunţate şi probabil vor mai urma după ce conducerile cluburilor vor analiza îndeplinirea obiectivelor.

E clar că cele vizate de schimbrări sunt echipele care au ratat calificarea în play-off, acolo unde deja antrenorul Flavius Stoican, de la ACS Viitorul a demisionat deja, dar în acest caz nu poate fi vorba de ratarea obiectivului, pentru că Stoican nu avea acest obiectiv, ci de motive personale ale antrenorului care era tot mai des şicanat de conducere.
Universitatea Cluj a rămas fără președinte, după ce lui Radu Constantea i s-a încheiat contractul, pe data de 31 martie 2021, și nu a mai dorit continuarea. Acolo a și izbucnit o adevărată luptă pentru putere, între managerul Daniel Stanciu, pe de o parte, și foști jucători ai Universității, Octavian Abrudan, Andrei Cordoș, Gabriel Giurgiu, George Florescu sau Alexandru Păcurar, pe de altă parte. Primul acuza că se dorește destabilizarea echipei într-un moment în care sunt șanse la accederea în play-off-ul de promovare, iar ceilalți susțineau că Stanciu caută alibiuri în cazul în care se va rata accederea în play-off.

Nici la Petrolul nu e linişte, echipa continuă cu Octavian Grigore ca antrenor, cel puțin încă un meci. Conducerea clubului prahovean nu s-a decis în privința unui nou ”principal”, după demisia lui Viorel Moldovan, astfel că se bazează în continuare pe stafful tehnic interimar.

La CSM Reșița a fost numit miercuri antrenorul cu care se va aborda a doua parte a campionatului, play-out-ul Ligii 2. Echipa din Valea Domanului l-a ales ca urmaș al lui Alin Minteuan pe Adrian Falub iar anunțul a fost făcut miercuri seară, după ce clubul s-a mai aflat în tatonări și cu alți antrenori.

Şi probabil că schimbările nu se vor opri aici pentru că mai sunt echipe la care nu e linişte, mai ales dintre cele aflate în lupta pentru evitare retrogradării.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: