Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu mai joacă un meci în acest an

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va mai disputa doar un meci în acest an, cel din etapa a 12-a a Ligii Naţionale. Gorjenii vor întâlni în week-end pe CSM  Galaţi, după care  campionatul se va întrerupe până pe data de 4 ianuarie, urmând să se mai joace doar meciurile din Cupa României.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu vor avea o vacanţă foarte scurtă de Crăciun, după care vor relua antrenamentele înainte de anul nou pentru că Liga Naţională de baschet masculin va reîncepe  pe data de 4 ianuarie.

Ultimul meci din Liga Naţională din acest an se dispută pe data de 23 ianuarie dar, chiar dacă se va întrerupe  campionatul, unele echipe vor continua să mai joace în Cupa României. Cei de la CSM nu au însă de ce să îşi facă griji pentru meciurile din cupă, pentru că nu le vor strica scurta vacanţa de Crăciun, ei părăsind Cupa României chiar din prima etapă a competiţiei, fiind eliminaţi de CSM Focşani.   

CSM Târgu Jiu va juca ultimul meci al anului în etapa a 12-a care este programată în week-end, jucătorii lui Claudiu Alionescu putând să îşi ia rămas bun de la fani sâmbătă, eventual cu o victorie, în meciul cu CSM Galaţi. Gorjenii au întrerupt în week-end-ul trecut seria de victorii cu care începuseră returul, după un meci destul de bun totuşi, fiind învinşi în ultimele secunde ale confruntării de la Constanţa de formaţia locală Athletic cu care se aflau în luptă pentru locul cinci. Chiar dacă au pierdut meciul, baschetbaliştii au lăsat impresia că sunt într-o formă bună, iar Claudiu Alionescu i-a încurajat pentru meciul următor: „Le-am spus și băieților: capul sus. Este păcat de munca și efortul pe care l-au depus, dar, din astfel de jocuri, trebuie sa învățăm și să nu le mai repetăm. Sunt convins că roata se va întoarce și va veni și vremea când noi vom fi câștigătorii la ultima aruncare. După ultimele rezultate, lupta s-a strâns din nou în grupa valorică B. Nu ne rămâne decât să rămânem uniți și să încercăm sa câștigăm cât mai multe puncte în această parte a campionatului”.

Echipa din Târgu Jiu a condus  la Constanţa aproape întregul meci dar a pierdut pe final de partidă. Dacă evoluţia baschetbaliştilor va fi la fel de bună în meciul pe care îl au programat sâmbătă, cu CSM Galaţi, oaspeţii nu vor avea deloc un meci uşor la Târgu Jiu. Fiind ultimul meci al anului pe terenul propriu, gorjenii se aşteaptă şi la ajutorul suporterilor  la acest joc.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: