Un fost pandur ajunge la CFR Cuj şi va juca cu Sevilla

Un fost jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu ar putea  juca în şaisprezecimile Europa League pentru CFR Cluj, în meciul cu Sevilla. Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunţat revenirea lui George Țucudean care va merge cu CFR în cantonament.

Fostul pandur George Ţucudean va reveni la campioana CFR Cluj pentru meciul  din şaisprezecimile Europa League cu Sevilla. Ţucudean a  jucat şi pentru Pandurii în Europa League, în dubla cu Maccabi Tel Aviv, din 2016, acesta fiind transferat de echipa din Târgu Jiu cu câteva zile înaintea meciului tur cu Maccabi. Ţucudean a jucat doar trei luni la echipa din Târgu Jiu, fiind adus de Narcis Răducan, odată cu Lucian Sânmărtean, la finalul lunii iulie 2016. Jucătorul a părăsit  echipa gorjeană imediat după ce Pandurii a  intrat în insolvenţă în luna octombrie a aceluiaşi an. 

Fotbalistul de 28 de ani va reveni acum la antrenamentele celor de la CFR Cluj în această iarnă, susține antrenorul Dan Petrescu, după ce se despărţise de echipă în urmă cu câteva luni: „Din ce știu eu, Țucudean va începe pregătirea cu noi, va merge în cantonament. Are contract cu CFR, își dorește să înceapă și «Doamne ajută!» să fie lângă noi. Chiar dacă fără el ne-am descurcat minunat, cu el cred că eram și mai buni”.

Țucudean a luat o pauză de lungă durată în această vară, după meciul pierdut de CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor cu Slavia Praga, scor 0-1. Golgeterul campioanei e aproape de revenire, iar Dan Petrescu speră că îl poate folosi în „dubla” cu Sevilla din șaisprezecimile de finală din Europa League.

CFR Cluj va juca manșa tur pe teren propriu, pe 20 februarie, de la 19:55 iar returul va fi pe 27 februarie, de la 22:00, în Spania.

Vizualizări: 2,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: